Kender I også en der har et langt og flot plankebord? Det gør jeg – faktisk kender jeg 3. Ingen af disse mennesker havde plankebord for 5 år siden. Det synes jeg er relativt interessant, derfor har jeg samlet tre grunde til den stigende popularitet af plankebordet.

Jeg arbejder til hverdag i metal hos https://www.flexiriste.dk/ – men har i denne omgang valgt at kaste mig ud i skrive om træ.

1) De er rigtig flotte

Et plankebord i massivt egetræ er et rigtig flot bord. Der er noget smukt ved den måde man kan se, at træet har udviklet sig gennem årene. Ligeledes er det et massivt bord, som

2) Det er simpelt og rustikt

I forbindelsen med “nyt nordisk” bølgen med det minimalistiske udtryk der ofte gør sig gældende, er et plankebord et rigtig fint callback til den danske natur og det oprindelige i vores afstamning.

3) Det er unikt

En flækket planke er i sagens natur unik fra gang til gang. Et finer-bord vil man kunne tilpasse så det ligner det man gerne vil have det til, men med en flækket stamme, da ved man aldrig hvad man kan finde.

Det er tre punkter, som i mine øjne har været med til at højne populariteten blandt danskerne. Og så er der jo den sidste – at de ser pisse godt ud.

JE IVS
JE IVS
Søger ikke praktikanter - Deltager her som privatperson
Related Posts

Skriv en Kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.