DM i Skills 2015 – se resultater og billeder

DM i Skills 2015 – se resultater og billeder

DM i Skills 2015 i Bella Centret satte ny besøgsrekord. Flere end 68.000 besøgende lagde vejen forbi Danmarksmesterskaberne i 36 forskellige håndværksfag med 300 deltagere. Heriblandt fire af fagene under Snedkernes Uddannelser. Dermed blev DM i Skills det suverænt største uddannelsesevent nogensinde.

Fra onsdag den 7. januar til lørdag den 10. januar dystede 6 maskinsnedkere, 6 møbelsnedkere, 4 møbelpolstrere og 5 bygningssnedkere om at blive Danmarksmester inden for hvert deres fag. Hvert fag havde 22 timer til at udføre de forskellige opgaver, mens de mange tusinde besøgende overværede dysten. Hvert fag havde et komplet værksted på 144 m2 til rådighed med alle de nødvendige maskiner og udstyr.

Kriteriet for at deltage i DM i Skills, som afvikles hvert år, er at man højest er 22 år, og forud for DM har kvalificeret sig i skole- og regionale mesterskaber. Undervisningsminister Christine Antorini overrakte sejrsstatuetterne, og hun hyldede de dygtige deltagere for deres faglighed, og den inspiration de er for de mange elever fra 9. og 10. klasse, der besøgte DM i Skills.

En række af vinderne fra DM i Skills 2015 har mulighed for at gå videre til WorldSkills i Brasilien til sommer. Heriblandt Danmarksmesteren inden for bygningssnedker og møbelsnedker.

Det var 5. gang, der blev afholdt DM for erhvervsuddannelserne. Næste år bliver DM i Skills afholdt i Trekantsområdet, Fredericia, 4.-6. februar 2016.

 

Vindere ved DM i Skills 2015 – Snedkernes Uddannelser

DM 2015 Snedker Vindere

Fra venstre mod højre
Møbelsnedker: Thomas Vilain Rørvang (Svendborg Erhvervsskole, Bruhn/Rørvang), Møbelpolstrer: Cecilie Vibe Hansen (Skive Tekniske Skole, Lonnies Møbelpolstring), Maskinsnedker: Steffen Troelsen (Herningsholm Erhvervsskole, Virklund Sport), Bygningssnedker: Peter Boye Larsen (Svendborg Erhvervsskole,  Ærø Møbler A/S)

 

Vindere

 

Related Posts
Comments
  • Robbie

    No quitseon this is the place to get this info, thanks y’all.

Skriv en Kommentar