En eventyrlig gave til det lykkelige ægtepar

Hvad giver man i gave til et lykkeligt ægtepar, som skal fejre, at de har været gift i 5, 20 eller 40 år? Det afhænger af flere forskellige ting som alder, interesser og helbred. Alle disse faktorer vil vi komme nærmere ind på i guiden. I guiden kan du også forvente at blive præsenteret for en eventyrlig gaveidé.

Et rejsegavekort er en sikker vinder

Der findes ikke ret mange danske ægtepar, som ikke kan lide at rejse, så hvorfor skulle et rejsegavekort ikke også falde i god jord hos det ægtepar, du snart skal være med til at fejre? Det kan du jo lige tænke lidt over.

Et rejsegavekort er på mange måder en bedre gaveidé end en planlagt rejse, idet ægteparret selv kan bestemme, hvornår de vil rejse, og hvor de vil hen, ifald de får foræret et gavekort. Spies, Apollo og Primo Tours er nogle af de selskaber, som udbyder rejsegavekort på nettet. Du kan som regel helt selv bestemme, hvad gavekortet skal lyde på. Beløbet kunne for eksempel lyde på 3.000, 5.000 eller 10.000 kr. – afhængigt af dit budget.

Du kan med fordel købe gavekortet hos et pålideligt og serviceminded rejseselskab. Sammenligner du forskellige rejseselskaber, så undersøg da, hvor mange af selskabets fly der har været forsinket de seneste år. Det ville jo være frygteligt, hvis det lykkelige ægtepar skulle ende med at strande i lufthavnen grundet en flyaflysning eller flyforsinkelse.

Hjælp med planlægningen

Ønsker du at sende et ældre ægtepar ud på en eventyrlig rejse, så bør du hjælpe med planlægningen, idet ikke alle seniorer har erfaring med at planlægge rejser. Det hænger sammen med, at ingen ældre mennesker er vokset op med at booke rejser på nettet (i modsætning til dig).

Skal din gave gøre størst mulig nytte, så bør du hive en dag ud af din kalender, hvor du kan hjælpe ægteparret med at få klaret alt det praktiske. Det vil de helt sikkert sætte stor pris på.

De vigtigste faktorer

For at finde den rigtige gave til ægteparret skal du selvfølgelig tage højde for modtagernes alder, interesser og helbred. En aktiv rejse vil for eksempel passe bedre til parret i 30’erne end parret i 80’erne. Hvad angår interesser, skal du tage hensyn til, om parret er interesseret i historie og kultur, eller om de udelukkende rejser for at slappe af. Helbred er ligeledes en vigtig faktor, da man helst skal være nogenlunde frisk for at rejse ud i verden.

Related Posts

Skriv en Kommentar