Endelig fri fra a-kassen – jeg er blevet selvstændig

Da jeg for 6-7 år siden meldte mig ind i en a-kasse, havde jeg aldrig troet, at jeg skulle få brug for den. Desværre blev jeg klogere. Der gik nemlig ikke meget mere end 3 år, inden jeg var nødt til at have fat i min a-kasse, idet jeg blev fyret på et noget usædvanligt grundlag. Det kan jeg ikke komme yderligere ind på, men jeg vil gerne pointere, at jeg var glad for, at jeg havde en troværdig a-kasse i ryggen. Krifa hjalp mig nemlig i en meget svær tid. Foruden at kunne få dagpenge fik jeg masser af støtte og sparring, som slet ikke kan gøres op i kroner og ører.

Hvor står jeg den dag i dag? Jeg er ikke længere på dagpenge… det er jeg stolt af at kunne skrive. I dag er jeg selvstændig erhvervsdrivende. Jeg er gået ind i forsikringsbranchen, hvor jeg arbejder med forsikring af hunde. Helt konkret hjælper jeg et større forsikringsselskab med at skaffe flere kunder. Derudover udfører jeg en del snedkerarbejde – dog i øjeblikket kun for venner og bekendte.

Related Posts

Skriv en Kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.