Galt eller genialt at købe møbler på afbetaling?

I dag tillader jeg mig at tage en stor chance; jeg vil nemlig komme med min personlige mening om et meget omdiskuteret emne. Emnet er afbetaling inden for møbelbranchen.

Jeg er en af dem, som sætter pris på muligheden for at kunne købe ting, herunder møbler, på kredit. Det giver mig nemlig mulighed for at dele betalingen op i mindre bidder. Faktisk er jeg så begejstret for muligheden, at jeg har benyttet mig af den mellem 8 og 10 gange. Du har helt ret i, at det ville være bedre, hvis jeg kunne betale kontant, men det er desværre ikke en mulighed i mit tilfælde.

Jeg oplever i øjeblikket, at der bliver skrevet meget om butikker og webshops, som giver deres kunder mulighed for at handle på kredit. Disse butikker og webshops får skæld ud for at udnytte svage mennesker. Den kritik mener jeg på ingen måde er berettiget. Det er trods alt folks eget valg, om de vil benytte sig af afbetaling eller ej. I øvrigt er der rig mulighed for at shoppe rentefrit, hvorfor det ikke nødvendigvis er dyrt at foretage et afbetalingskøb.

Hvad mener du om emnet?

Related Posts

Skriv en Kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.