Gode råd hvis du vil bygge din egen seng

Har man hænderne skruet godt på, og er man typen, der gerne vil gøre alting selv, så kan det være en sjov udfordring at give sig i kast med at bygge sin egen seng. Det kan lyde som en svær opgave, men med lidt fingersnilde og en god guide, så er intet umuligt (for den der bærer viljen i hjertet). Inden du giver dig i kast med at bygge din egen seng, så bør du overveje nedenstående tre ting:

 

1. Vær grundig i din opmåling

Madrasser kommer i standardmål, der varierer med ca. 20 cm. i størrelsen. Beslut dig for hvilken størrelse din seng skal have, inden du giver dig i kast med opgaven. Det sidste, du ønsker, er, at bygge en seng, hvortil det ikke er muligt at finde en egnet madras. Det er nemmere at bygge en seng end at lave en madras. Læs evt. dette indlæg om valg af boxmadras, så du kan få lidt mere information om denne del af projektet.

2. Tænk over søvnvaner og søvnmønstre

Hvis du foruden at have en hjemmebygget seng også gerne vil have en seng, der er komfortabel, så bør du overveje, hvordan dine søvnmønstre ser ud. Bruger du sengen til andet end at sove og have samkvem med kæresten i? Er du typen, der bevæger dig meget i søvne? Sover du om dagen? Den gode seng tager højde for dine individuelle tilbøjeligheder, så du undgår at døje med søvnproblemer m.m.

 

iSleep.dk
iSleep.dk
For nuværende har vi desværre ingen praktikpladser, men såfremt du interesserer dig for bedre søvn m.m. så hold øje med siden til januar, hvor vi muligvis vil slå en position op.
Related Posts

Skriv en Kommentar