Hjælp til små opgaver

Som amatør med stort A, så oplever jeg ofte et behov for hjælp til diverse opgaver. Men det koster nærmest 500 kr bare at ringe til den nærmeste snedker, inden man er kommet igang. Det er lidt en skam synes jeg, selvfølgelig skal man have sin betaling, den er ikke det. Men i Crewnet hvor vi hjælper foreninger, events, festivaler og arrangementer som jeres med at spare op til 60% af den tid de bruger på vagtplanlægning, kommunikation og administration af frivillige og deres event. Vi laver ofte inviduelle løsninger til vores kunder, og specielt vedr. vores hardware. Der måske skal hænges op eller laves beslag eller lign.

Givet vores størrelse og økonomi, har vi indtil videre måtte lave vores snedker arbejde selv, og det er sgu alrig blevet hverken særlig godt eller flot for den sags skyld. Men hver gang vi har prøvet at kontakte en lokal snedker har pengepungen hurtigt sagt stop.

Det her er slet ikke ment som et surt opstod eller en klage over at gode folk tager penge for deres arbejde, jeg savner bare en form for løsning, hvor man på en eller anden måde måske kan få lavet nogle af de her små opgaver der helt sikkert findes rundt omkring, til penge hvor både virksomeheden/privatpersonen og snedkeren kan være med.

Jeg har ikke selv nogen specielt god ide, men det kan være der er nogle herinde der her?

 

Crewnet
Crewnet
Vi har ikke praktikpladser indenfor snedker faget, jeg interessere mig blot for faget som privatperson.
Related Posts
Comments
  • Beyblade-shoppen

    Hejsa vi søger også lidt hjælp til resturing af vores lade, den bliver i øjeblikket brugt som lager til vores webshop http://beyblade-shoppen.dk men den er ikke helt tæt, og derfor skal den vinter klargørres.

Skriv en Kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.