Hvorfor koster en tømre, vicevært eller arbejdsmand det de gør?

DalbøgesEjendomsservice er en lille virksomhed som primært beskæftiger sig med små håndværksopgaver og viceværtsordninger. Mange ejendomme har tit en af beborerne til at varetage alle de daglige viceværtsopgaver eller får en til at lave de små tømreopgaver der af og til kommer på ejendommen. Når vi så skal ud og give et tilbud på en vicevært der kan varetage opgaverne, så bliver folk ofte overrasket over priserne, fordi de forventer at de koster at en vicevært koster det sammen uanset om det er en af beborerne der gør det næsten gratis eller de vil have et viceværtfirma til at gøre det.

Vi elsker vores kunder og er meget glad for alle de forespøgelser vi får på både små og store opgaver, men det er tydeligt at se, om det er nogle som selv har erfaringer med at hyre håndværker eller viceværter, eller om de sammenliger det med en privatperson.

God dag til alle!

DalbøgesEjendomsservice
Lige pt. er vores primære opgaver at stå for viceværten hos forskellige ejendomme rundt om i aarhus, men vi har af og til nogle mindre tømre/snedker opgaver der skal laves. På sigt vil i oprette en tømreafdeling, hvorfor denne profil. Vi søger ikke lærlinge lidt pt.
Related Posts

Skriv en Kommentar