Mit cv

Jeg er pt i gang med at tage en EUX uddannelse i Haderslev. Mine fremtidsplaner er fremadrettet, at arbejde som tømrer i nogle år og derefter måske læse videre til bygningskonstruktør hvis jeg mangler nye udfordringer.

Under min uddannelse får jeg en bred viden – både når det gælder tømrerfaget, men også igennem den gymnasielle uddannelse.

Tidligere har jeg været i både erhvervspraktik i folkeskolen hos min onkels virksomhed hvor jeg lavede praktisk arbejde, og senere i praktik hos en tømrer, og det var her min interesse for faget opstod.

I øjeblikket arbejder en gang i mellem ved virksomheden Elevpraktik, som er en portal med erhvervspraktik praktikpladser til elever i 8. 9. og 10. klasse i folkeskolen. De samler mulighederne for erhvervspraktik, sådan at eleverne kan komme i praktik et sted de interessere sig for. For Elevpraktik arbejder jeg med diverse input til opbygning, og yder kundeservice, men det er også mig de tager fat i hvis de mangler en handymand.

Jeg har allerede fundet en praktikplads, og glæder mig til at komme ud prøve kræfterne af indenfor mit fag.

anders-tg
anders-tg
Jeg i gang med en EUX uddannelse, hvor jeg får en gymnasial uddannelse og samtidigt bliver jeg tømrer. Fremadrettet er min plan at læse videre til bygningskonstruktør. I øjeblikket arbejder jeg lidt for virksomheden Elevpraktik, der er en portal med erhvervspraktikpladser til elever i folkeskolen.
Related Posts

Skriv en Kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.