Velkommen til
SnedkerAkademiet er snedkeruddannelsernes digitale samlingssted
Se video
Her deler du erfaringer og viden,
styrker dit faglige netværk
og viser branchen dine skills
LÆS MERE
Opret din profil som
lærling/svendlærling/svend
underviserunderviser/skole
UdvalgUdvalg
virksomhedvirksomhed
Se her hvordan du kommer godt i gang
Kom i gangKom i gang

Hvad er Snedkerakademiet

SnedkerAkademiet er snedkerbranchens digitale samlingssted. SnedkerAkademiet er en platform, hvor lærlinge, svende, undervisere, skoler, virksomheder og brancheorganisationer kan møde og kontakte hinanden. Ved at oprette en profil på SnedkerAkademiet kan du skabe dig et uvurderligt netværk af professionelle med en fælles passion for faget.

På SnedkerAkademiet kan du udveksle erfaringer med ligesindede, følge udviklingen i branchen, få seneste nyt, hente inspiration samt vise dine skills og positionere dig i branchen via din personlige profil. Søgefunktionen gør det nemt og hurtigt for fx en virksomhed at søge på lærlinge med en specifik uddannelse eller kompetence, og på samme måde har lærlinge mulighed for at søge virksomheder, der tilbyder job eller praktikplads.

Formålet med SnedkerAkademiet er at skabe en samlet portal for snedkerbranchen, som gør det nemt og hurtigt for fagets folk at kommunikere. SnedkerAkademiet skal desuden bidrage til at højne det faglige og kreative niveau på landets snedkeruddannelser ved at skubbe til den positive konkurrence rundt omkring på skolerne.

Hvem er Snedkernes Uddannelser

Snedkernes Uddannelser er et sekretariat, en selvejende institution, der bl.a. varetager sekretariatsopgaver for Træindustriens Uddannelsesudvalg, Træets Efteruddannelser, Snedkerfagets Fællesudvalg og Det faglige udvalg Bolig og Ortopædi. Snedkernes Uddannelser støtter og betjener uddannelsesudvalgene med det formål at styrke uddannelsernes kvalitet og forbedre branchens rekrutteringsmuligheder og image. Du kan læse mere om Snedkernes Uddannelser på www.snedkerudd.dk.

Nyttige  Links

Har du lyst til at vide endnu mere om snedkerfaget, eller få mere inspiration så klik her! Her har vi samlet en række nyttige links med yderligere information om snedkerbranchen.