Opstart af snedkerfirma: Hvad med økonomien?

Er du lønmodtager eller lærling, og drømmer du om at blive selvstændig, så kan du etablere dit eget snedkerfirma, hvis du har mod på det. Der er ingen selvstændige, der kommer sovende til succes, men hvis du er en dygtig snedker med flair for salg og markedsføring, så vil du med al sandsynlighed kunne opbygge en sund forretning.

Der er mange praktiske ting, som skal på plads, når man skal starte et snedkerfirma. Der skal bl.a. være styr på det økonomiske, da det økonomiske aspekt er et af de vigtigste aspekter – hvis ikke det vigtigste.

Hvad koster det at stifte selve virksomheden?

Det koster som udgangspunkt ikke noget at stifte selve virksomheden, hvis du vel at bemærke selv tager hånd om virksomhedsregistreringen. Du kan dog også vælge at få professionel hjælp, hvis du vil være sikker på, at registreringen sker gnidningsfrit.

Stifter du et iværksætterselskab, så skal du have både stiftelsesdokumenter, vedtægter og egenerklæring klar, hvis du skal registreres og godkendes af Erhvervsstyrelsen. Indsender du ikke de påkrævede dokumenter, så vil din ansøgning med garanti blive afvist. Du kan for under tusinde kroner få hjælp til at starte din virksomhed.

Læg et budget

Det koster som bekendt ikke alverden at stifte en virksomhed, selvom man evt. vælger at få professionel hjælp. Du skal dog være bekendt med, at der er visse udgifter ved at drive et snedkerfirma. Selvom du ikke har ansatte endnu, så vil du alligevel få følgende udgiftsposter:

• Værktøj
• Arbejdstøj
• Husleje (værksted og kontor)
• Hosting (webhotel og domæne)
• Markedsføring

Har du ingen penge at gøre godt med, så bør du overveje, om det er et godt tidspunkt at starte et snedkerfirma på. Der skal nemlig gerne være penge til både husleje, værktøj og alle de andre udgifter, hvis dit kommende firma skal kunne eksistere i mange år.

Lån penge til opstarten

Har du udarbejdet en forretningsplan og lagt et budget, så er du næsten klar til at gå i luften med dit nye snedkerfirma. Du vil dog få brug for at låne penge, hvis det viser sig, at din opsparing ikke kan dække virksomhedens nuværende udgifter. Er banken ikke interesseret i at udstede et lån til dig, så kan du heldigvis vælge at gå andre veje, da banken ikke er den eneste mulighed.

• Find mere information her www.hurtiglaannemt.dk

Det er nemmere og hurtigere at optage et forbrugslån sammenlignet med et banklån, så det er måske et forbrugslån, som du skal kaste dig over. Du kan lige nu låne op til 400.000 kr. ved at ansøge om et lån på nettet. Ansøger du om et stort lån på flere hundredetusinde kroner, så er det helt normalt, at du bliver bedt om at fremvise en forretningsplan og nogle realistiske budgetter. Der bliver nemlig ikke delt store lån ud til højre og venstre.

Hurtiglaannemt.dk
Hurtiglaannemt.dk
Hurtiglaannemt.dk er en prisammenligningstjeste for forskellige lånetyper blandt låneudbydere i Danmark hvor du kan finde gode råd om lån og økonomi.
Related Posts

Skriv en Kommentar