Skal finde den rigtige forsikring

Hej alle sammen!

Jeg har længe gået og overvejet at få tegnet en ny og forhåbentlig bedre og billigere forsikring. En af de vigtigste ting for mig, er at jeg bliver forsikret mod tabt arbejdsfortjeneste, hvilket jeg går ud fra at I alle sammen herinde kender til. Jeg er ret overbevist om, at os håndværkere, virkelig har brug for en ordenlig forsikring, da vi nemmere kan ende op med skader, som gør at vi ikke længere kan arbejde på samme niveau.

En god kammerat anbefalte mig at få flere tilbud på forsikringer igennem https://forsikring3tilbud.dk/, for at være sikker på at man får den bedste og billigste forsikring. Nu afventer jeg bare på at få de forskellige tilbud, så jeg kan sammenligne og finde den der passer bedst.

Prøv at tjek det ud en gang.

JonasHansen
JonasHansen
Tømrervirksomhed i opstartsfasen :)
Related Posts

Skriv en Kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.