Tanker omkring tilbehør til nypolstrede møbler

Hej allesammen,

jeg har et par års erfaring som lærling indenfor møbelpolstring. At det var dette jeg skulle arbejde med og have en karriere indenfor, var ikke lige det, jeg havde regnet med. På den anden siden har jeg altid været meget kreativ, og glad for historie – så at give gamle møbler nyt liv i form af nyt betræk, er noget af det, som jeg godt kan lide ved arbejdet.

Den anden dag på arbejdet havde jeg en snak med min mester omkring, hvilket tilbehør man kunne tillade sig at bruge til nypolstrede møbler. Min egen indstilling er, at folk i dag bedst kan lade deres personlighed komme til udtryk i hjemmets indretning, hvis man har fremstillet nogle af genstandene i hjemmet og til møblerne selv. Min kæreste har fx for nylig fået inspiration på nettet og strikket et tæppe af garn til vores egen sofa. Min mester syntes grundlæggende, det var spændende at skabe sine egne ting, men mente også at designervarer og mærkevarer samt de gamle klassikere indenfor indretningen er det, som virkelig batter i forhold til at kunne kaldet hjemmet stilrent. Det blev jeg en smule irriteret over, må jeg indrømme. Det er vel mere personligt, når ens genstande kan fortælle en historie og er personlige – eller?

Hilsener, Michael

 

 

 

Related Posts

Skriv en Kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.